Participa | BEYArK
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

PARTICIPA AMB NOSALTRES

Col·laborant amb Beyark participes en el desenvolupament de projectes de cooperació que utilitzen l’Arquitectura com a eina de millora col·lectiva que repercuteixen principalment en l’àmbit educatiu i sanitari.

En els projectes de cooperació, BEYArK s’encarrega de l’anàlisi del lloc i necessitats, la redacció de projectes tècnics i la gestió global de les obres. La teva aportació permetrà que totes les fases d’aquest procés es puguin realitzar amb un nivell òptim de qualitat.

.Per esdevenir soci de BEYArK omple el següent formulari. La teva sol·licitud serà comunicada a la junta directiva i estudiada a la propera reunió interna.

Aquí pots llegir els drets i deures que comporten ser soci de BEYArK.Busquem gent amb empenta, amb ganes de viure una experiència molt més enllà de l’aprenentatge en obra. El perfil de voluntari de BEYArK és una persona resolutiva, amb ganes d’integrar-se en una nova cultura i carregar la motxilla amb nous coneixements, tant arquitectònics i constructius com del dia a dia.
Actualment els nostres projectes constructius es desenvolupen al Senegal, és per això que demanem un nivell bàsic de francès així com un coneixement ferm en el camp arquitectònic i constructiu.
Els voluntaris viatjaran al Senegal per dirigir l’obra durant un mínim de 9 setmanes. Les despeses bàsiques d’allotjament i manutenció estan cobertes i queda pels voluntaris assumir les despeses de bitllets d’avió, visats i assegurança de viatge.

 

Francès: parlat resbàsicmitjàalt

Castellà: parlat resbàsicmitjàalt


 

Ara que ja has vist el que fem, si tens ganes de participar i vols donar-nos un cop de mà, no dubtis en escriure’ns la teva proposta.

Beyark és un organisme que es gestiona amb el temps i energia dels seus socis i voluntaris i qualsevol tipus d’ajuda sempres és benvinguda. (Gestió de l’ong, difusió, espais de treball, col·laboració associativa, redacció de projectes, etc.)