Oferta cooperant: Direcció d'obra d'una llar d'infants al Senegal | beyark
Busquem un cooperant per fer la direcció d'obra del projecte "Jardin d'enfants de Niaganane", a la població senegalesa de Thionck Essyl.
cooperació
16647
post-template-default,single,single-post,postid-16647,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Oferta cooperant: Direcció d’obra d’una llar d’infants al Senegal

Et busquem a tu!

BEYArK i  LATE Asturias, col·laboren per fer realitat la construcció d’una llar d’infants al barri de Niaganane, a la localitat senegalesa de Thionck-Essyl. Aquest és un projecte de cooperació que acompanya un continu reforçament del equipaments educatius infantils de l’ONG “Los Amigos de Thionck-Essyl en Asturias”.

Si vols formar part d’aquest equip, ara és el moment! Estem buscant una persona que ens ajudi amb la definició del projecte executiu i que pugui desplaçar-se a terreny per fer el seguiment de l’execució de l’obra, gestió de materials i contractació de mà d’obra. L’inici de la construcció està programada a partir de finals de febrer/inici de març amb una durada de sis mesos. Des de BEYArK hi haurà un seguiment continu durant tot el procés de redacció del projecte i direcció de l’obra però és imprescindible que tingueu l’habilitat de poder treballar de manera independent en col·laboració amb els  treballadors locals. Per aquesta raó és vital tenir experiència prèvia i  un bon nivell de francès a l’oral.  També és important un alt coneixement d’AutoCAD,  Excel o un programa d’amidaments similar i es valorarà positivament l’ús avançat de Revit. També és requisit imperatiu poder fer una formació prèvia amb BEYArK i treballar en el projecte executiu prèviament a l’inici de la construcció.

La motivació per aprendre i treballar en equip és clau per portar a terme un projecte d’aquest tipus. No és una feina qualsevol, és una oportunitat per integrar-se dintre d’una cultura molt diferent en una regió ben coneguda per la seva bellesa i per la gentilesa de la seva gent.

Les condicions de l’oferta inclouen les despeses següents:

Despeses del viatge
Allotjament i manutenció
Transport local
Assegurança
Diners de butxaca

Si esteu interessats no us ho penseu més i presenteu la vostra candidatura al formulari següent:

BEYARK et LATE Asturias, collaborent à la construction d’un jardin d’enfants dans le district de Niaganane, dans la ville sénégalaise de Thionck-Essyl. Ce projet de coopération accompagne le renforcement continu des infrastructures éducatives pour enfants de l’ONG “Los Amigos de Thionck-Essyl en Asturias”.

Si vous voulez faire partie de cette équipe, c’est le moment ! Nous recherchons une personne qui nous aide à définir le projet exécutif et qui peut s’installer sur le terrain pour faire la suivie du chantier, la gestion du matériel et les contrats de travail. Le début de la construction est prévu à partir de fin février / début mars pour une durée de six mois. BEYArK sera surveillé en permanence tout au long du processus de rédaction et la gestion du chantier du projet, mais il est impératif que vous soyez capable de travailler de manière indépendante en collaboration avec les employés locaux. Pour cette raison, il est essentiel de posséder une expérience préalable et un bon niveau de français parlé. Il est également important d’avoir une connaissance approfondie d’AutoCAD, d’Excel ou d’un programme de mesures similaire, et l’utilisation avancée de Revit sera appréciée de manière positive. Il est également impératif de pouvoir suivre une formation préalable avec BEYArK et de travailler sur le projet exécutif avant le début de la construction.

La motivation d’apprendre et de travailler en équipe est essentielle à la réalisation d’un tel projet. Ce n’est pas un travail, c’est une opportunité de s’intégrer dans une culture très différente dans une région réputée pour sa beauté et la gentillesse de ses habitants.

Les conditions de l’offre comprennent les frais suivants :
Frais de déplacement
Couvert et hébergement
Transport local
Assurance
Argent de poche

Si cela vous intéresse, n’y pensez plus et soumettez votre candidature au formulaire suivant :

Presenta la teva candidatura

 

Francès: parlat resbàsicmitjàalt

Castellà: parlat resbàsicmitjàalt